17 Temmuz 2013 Çarşamba

YVES SAINT LAURENT SHOCKING BLACK MASCARA



 Bugün size benim favori rimelimi tanıtacağım :) Kendisi yoğun siyahlığı,  mükemmel kıvırma  ve dolgunlaştırma etkisiyle tüm övgülermi hak ediyor ve daha sonra yazacağım birçok maskaradan kesinlikle daha iyi. Önce ürünün açıklaması, sonra sıra benim görüşlerimde :)
Ürün Özellikleri
"Mascara Volume Effet Shocking fırçası kirpiklere sıra dışı bir hacim ve dolgunluk kazandırmak, aynı zamanda uygulama sırasında fırçanın hareketlerinin kirpiklerin her yerine kolayca ulaşabilmesi için özel olarak geliştirilmiştir. Bu kıvrılmış gibi duran, çok yönlü pvc kıllara sahip fırça, heliks kesimi sayesinde fırçanın daha çok miktarda maskaraya doymasını, böylece ufak bir darbesiyle bile kirpiklerin kökten uca kadar, arzu edilen dolgunluğu kazanmasını sağlar. Sadece tek bir fırça darbesiyle tamamen kaplanmış, yoğunlaşmış ve sık görünen, kıvrımlı kirpiklere ve çarpıcı bakışlara sahip olmak için geliştirilmiştir. Formülündeki yumuşak reçine kirpiğin dolgunluğunu arttırırken, aynı zamanda sert reçine de kirpiğin ideal bir kıvrım kazanmasını sağlar. Her iki reçimenin varlığı maskaranın dayanıklılığını arttırırken, vitamin B5 kirpiklerin korunmasını ve parlak kalmalarını sağlar.Hacim kazandıran maskara adeta takma kirpik etkisi yaratarak yoğun, sık ve uzun kirpikler yaratır. Sadece bir kaç fırça darbesi ile kalın, kıvrımlı, uzun ve sık kirpiklere ve şok dalgası yaratan etkili bakışlara sahip olabilirsiniz".(Tekin Acar Kozmetikten alıntıdır.)
Birçok maskara denedim. Biri yoğun siyahlık veriyor  istediğim hacmi, dolgunluğu veremiyor, biri mükemmel bir kavrama, dolgun kirpik etkisi veriyor ama, yoğun siyahlık vermiyor...  Rimel benim için çok önemli bir ayrıntı, çünkü bence yüzdeki en önemli nokta gözlerimiz. Normalde makyaj yapan biri değilim  ama, : "Vazgeçemeyeceğin makyaj malzemen hangisi?" deseler , mutlak suretle cevabım rimel olur. Bu rimel kesinlikle dolgunlaştırıyor ve doğru uygulamayla  gerçekten kirpiklerinize hacim veriyor.






Sürekli yeni ürünlerin çıktığı bir piyasada, tek bir markaya bağımlı kalmamız imkansız. Zaten bir markanın rimeli iyiyken, başka bir markanın da aydınlatıcısı iyi olabiliyor. Tabii birde bunlar ciltten cilde de farklı sonuçlar  veriyor. Krem gibi ya da fondöten.. Onları da bir sonraki yazıma saklayacağım,şimdilik bu kadar;)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder